Onze klanten

Ons klantenbestand is erg allround en bestaat uit particuliere afnemers, van kleine tot grote bouwaannemers, maar ook uit architecten en projectontwikkelaars. Bent u benieuwd wie wij al blij mochten maken met een betonproject op maat? Hieronder vindt u enkele van onze klanten terug.

Over ons 4
Over ons 2

Een ervaren team

25 ervaren vakmensen geven hier bij HTM dagelijks het beste van zichzelf om uw project succesvol en met de grootste zorg op te leveren. Ons team van bedienden zorgt voor een snelle service, een correcte planning en opvolging en maakt voor u een accuraat bouwplan op maat van uw project. Onze arbeiders zorgen voor een mooie uitvoering, een nette werf en dragen de veiligheidsvoorschriften hoog in het vaandel. Tenslotte vormen onze Nederlandstalige ploegbazen een klantvriendelijk aanspreekpunt op uw werf en leiden ze de werkzaamheden ter plaatse in goede banen. Onze zaakvoerder Wim overziet het geheel en zet de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. Samen vormen we een hecht team, met een goede teamspirit, de groepssfeer bij HTM is dus ook steeds opperbest.

Werkwijze

Na de briefing van uw opdracht gaan wij aan de slag met de plannen van uw architect en/of ingenieur. Aan de hand van deze plannen stellen wij ons eigen uitvoeringsplan op. Dit plan overlopen wij na uitwerking samen met u of uw bouwheer. Na goedkeuring, vatten wij de betonwerken aan.

Vanaf het eerste contact tot de allerlaatste afwerking kan u steeds bij ons terecht met al uw vragen of bemerkingen. Wij voorzien u altijd van een snel en correct antwoord. Ook na oplevering blijven wij bereikbaar en kan u rekenen op een uitstekende naservice. Elke medewerker is bovendien gespecialiseerd in zijn eigen takenpakket, hierdoor verloopt alles erg vlot en sluiten alle fases naadloos op elkaar aan.


Over ons 3
Een modern machienepark

Een modern machinepark

Een modern machineparkOns machinepark bestaat uit vijf goed uitgeruste vrachtwagens voorzien van de nieuwste technologieën en kranen én een eigen betonpomp. Enkel het beste is goed genoeg voor de uitvoering van de projecten van onze klanten.